چالش‌های مشاوره ای(( اما و اگرهای شب کنکور

۱۶ بازديد

امروز در سایت مرجع کنکور ایران مطالب مشاوره ای و روشهای درس خواندن و آمادگی آزمون و کنکور را  برای شما در نظر گرفتیم

چالش های مشاوره ای(( اما و اگرهای  شب کنکور))

معمولا همه ما خیلی از اوقات هنگام انجام کارهای مهم و تاثیر گذار با اما و اگرهای زیادی مواجه می شویم.

از آنجایی که کنکور چالشی مهم در مسیر آموزش شماست و راجع به آن معمولا سوالات زیادی برایتان مطرح می‏شود، براساس تجربیات چندین ساله ام در زمینه مشاوره کنکور، بعضی از این اما و اگرها را که ممکن است برای در هفته منتهی به کنکور و حتی روز کنکور و پس از آن را برای شما ایجاد شود به همراه پاسخ مناسب پیشنهادی شما بازگو می کنم :

1- بعضی از درس ها یا مباحث را  نخوانده ام نگران هستم چه کارکنم؟

 باخیال راحت این درس ها و یا مباحث را کنار بگذارید. حتی رتبه های تک رقمی کنکور هم مباحث نخوانده داشته اند پس مطلقا نگران نباشید

2- می ترسم بعضی از فرمول ها را در جلسه کنکور به‏خاطر نیاورم ؟

 نگران نباشید هرچیز را که به‏درستی فراگرفته اید به موقع به‏خاطر خواهید آورد .حتی اگر درجلسه کنکور بعضی مطالب را به‏خاطر نیاوردید در آن زمان از آن مطلب و موضوع جدا شوید. احتمالا تا پایان آزمون مجدد آن را به‏خاطر خواهید آورد   و حتی اگر بخاطر هم نیاوردید اصلا مهم نیست و نگران نشوید

3- اگر شب کنکور نتوانستم بخوابم چه کنم؟

 خیلی از دانش آموزان شب کنکور خوب نمی خوابند. اصلا نگران این موضوع نباشید . ساختار فیزیولوژیکی بدن شما طوری است که در زمان های مورد نیاز مثل جلسه کنکور در بدترین حالت هم تمام امکانات خود را برای رفع مشکلات بسیج می کند و حتی اگر شب کنکور نتوانستید با آرامش بخوابید مشکل خاصی در جلسه کنکور پیش نمی آید و خیلی از دانش آموزان شرایطی مشابه شما خواهند داشت

4- بعضی کارها را که می دانم غلط است انجام می دهم الان نگران هستم؟

  آرامش داشته باشید و براساس عادت های خود جلو روید به هرحال وضعیت شما با عادات شما سازگار شده است. در این زمان کوتاه سعی نکنید که عادات خود را تغییر دهید مثلا اگر ترتیب پاسخ گویی به سوالات را رعایت نمی کنید فعلا با همین روال ادامه دهید.

5- اگر سوالات سخت بود چه؟

کنکور شرایطی یکسان را برای همه فراهم می کند اگر سوالات سخت باشد برای همه سخت است. درصد همه کمتر می شود و شما براساس نمره تراز استاندارد شده خود در جایگاه واقعی تان قرار می گیرید پس به این موضوع فکر نکنید و اصلا نگران نباشید

دانلود سوالات کنکور ????
پاسخنامه امتحانات نهایی دوازدهم 1400
سوالات تیزهوشان نهم 1400 – 1401
نمونه سوالات نهایی ششم
نمونه سوالات چهارم
نمونه سوالات امتحانی پنجم
نمونه سوالات دهم
نمونه سوالات سوم
نمونه سوالات هشتم
نمونه سوالات نهایی دوازدهم
نمونه سوالات اول
نمونه سوالات یازدهم
نمونه سوالات دوم
دانلود سوالات امتحان نهایی جامعه شناسی دوازدهم انسانی شهریور 1401 + جواب
دانلود سوالات امتحان نهایی علوم اجتماعی دوازدهم شهریور 1401 + جواب
 

دستگاه پرکن چمران

۲۰ بازديد

دستگاه پرکن چمران

 

یکی از مهم ترین دستگاه ها در صنعت دستگاه پرکن می باشد، دستگاه پرکن جهت پر کردن انواع مایعات، انواع پودر و … در صنعت بسته بندی محصولات استفاده می شود. همانطور که از نام دستگاه نیز مشخص است کاربرد اصلی این دستگاه پرکردن مواد به داخل ظروف در فرایند پر کردن و بسته بندی محصولات است. البته ناگفته نماند که دستگاه پرکن انواع مختلفی دارد دستگاه پرکن مایعات، دستگاه پرکن انواع پودر و گرانول ها و … انواع دستگاه پرکن می باشند. دستگاه های پرکن به طور مکانیکی یا اتوماتیک کار می کنند این ماشین ها می توانند اتوماتیک و یا نیمه اتوماتیک تولید شوند و عملکرد پرکردن بر اساس وزنی یا تایمری قابل هدایت باشد.

دستگاه پرکن

دستگاه های پرکن در مدل های متنوعی تولید می شوند. از دستگاه پرکن پودری گرفته تا پرکن مایعات ( دستگاه پرکن مایعات غلیظ ، پرکن مایعات رقیق ) و … همگی در بخشی از صنایع کاربرد دارند. در تمامی صنایع خواسته یا ناخواسته استفاده از این دستگاه وجود دارد.

 

 

دستگاه پرکن پمپی

برای پرکردن مواد غلیظ و مواد شیمیایی به صورت پمپ می باشد

دستگاه پرکن مایعات غلیظ

مایعاتی که دارای ویسکوزیته زیادی هستند جزو دسته ی مایعات غلیظ محسوب می شوند. از این نوع دستگاه پر کن استفاده می گردد.

کاربرد دستگاه پرکن مایعات کوچک

علاوه بر این که کاربرد دستگاه‌های پرکن مایعات را می‌توانیم به دو حوزه مایعات غلیظ و رقیق تقسیم‌بندی کنیم، اندازه دستگاه هم می‌تواند در این مورد به ما کمک کند. به طور کلی برای کارگاه‌های خانگی و کارگاه‌های کوچک نیاز به یک دستگاه بزرگ نیست و از لحاظ اقتصادی برای کارگاه به صرفه نیست. بنابراین به اکثر کارگاه‌های خانگی توصیه می‌شود که به فکر خرید دستگاه پرکن مایعات کوچک باشند.

به عنوان مثال اگر شما در یک مغازه کوچک یا در انبار منزل خود یک دستگاه عصاره گیری یا گلاب‌گیری داشته باشید به راحتی می‌توانید از یک دستگاه پرکن مایعات کوچک برای بسته بندی تولیدات خود کمک بگیرید. شما در منزل یا در یک کارگاه کوچک به راحتی می‌توانید محصولاتی مانند گلاب ، عرق نعنا ، لبنیاتی مانند دوغ و شیر عصاره گیاهان دارویی و انواع نوشیدنی‌های رقیق تولید کنید و به راحتی هم بسته بندی کنید.

کاربرد دستگاه پرکن مایعات صنعتی

اما در مورد کاربرد دستگاه پرکن مایعات صنعتی مسئله تغییر می‌کند و شما با تنوع بیشتری مواجه هستید. در وهله اول شما با حجم بالایی از تولید مواجه هستید که این حجم بالا نیاز به یک دستگاه پیشرفته با توانایی بالا دارد. اما در طرف مقابل ممکن است یک کارخانه در حوزه مشتقات نفتی فعالیت کند که تولیدات آنها شامل گریس با گرانروی بالا و بنزین با گرانروی پایین باشد.

در این حالت کاربرد دستگاه پرکن مایعات صنعتی تحت تأثیر تولیدات کارخانه و شرایط تولید آن‌ها قرار می‌گیرد که ممکن است تفاوت زیادی بین آنها وجود داشته باشد. بنابراین شما به هنگام خرید دستگاه پرکن مایعات لازم است که این موارد را با شرکت فروشنده در میان بگذارید تا آنها اطلاعات کاملتری در مورد دستگاه و شرایط استفاده از آن در اختیار شما قرار دهند. همین اطلاعات مختصر و اولیه در انتخاب دستگاه کمک زیادی به شما می‌کند.

اصولاً کاربرد دستگاه پرکن مایعات تحت تأثیر نوع سیال و شرایط اختصاصی آن قرار می‌گیرد. این یعنی ما برای مایعات غلیظ دستگاهی متفاوت از مایعات رقیق داریم و شرایط آنها هم با هم فرق می‌کند.

انتخاب دستگاه پرکن مناسب

نوع دستگاه پرکن غالبا وابسته به خواص نوشیدنی محصول و نوع و شکل ظروف است. در مورد مایعات برخوردار از ویژگی جریان آزاد مانند نوشیدنی‌ها، استفاده از دستگاه‌های با جریان زمان‌بندی شده یا سرریز مناسب است، در حالی که برای محصولی با گرانروی بالاتر، پر کن پیستونی یا نوعِ جابجایی مثبت  می‌تواند مناسبتر باشد.

نوع ظرف، حجم پرشدن و قطر دهانه‌ نیز اهمیت دارد. دستگاه‌ های با ویژگی جریان زمان‌بندی شده و اُوِرفلو در نحوه انتقال محصول به ظرف تفاوت دارند. پرکن‌های جریان زمان بندی شده، دستگاه‌های پر کننده حجمی هستند به این معنا که در هر سیکل پر کردن، دقیقا حجم یکسانی از مایع را وارد ظرف می‌کنند. این دستگاه‌ ها برای پر کردن بسیار دقیق صرفنظر از شکل ظرف طراحی می‌شوند. با این حال اگر حجم ظرف متغیر باشد، سطح پر شدن می‌تواند ناهمسان به نظر برسد. بطری‌های شیشه‌ای، نمونه خوبی از ظروفی هستند که غالبا شکل و حجم متغیر دارند.